• Sűrű vizelési inger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő!

        Már egészen fiatal korom óta(most 20 vagyok) naponta akár 10-15 alkalommal is pisilnem kell. Még akkor is ha alig ittam valami érzem az ingert.Ez sokszor kellemetelen hiszen így nem tudok hosszabb távra busszal menni vagy oylan járművel ahol nemtudom megoldani útközben hogy elvégezhessem a dolgom.

        Felfázásról szó sincsen mert nincs egyéb nem tüneten csupán a sűrű vizelésiinger, ráadásul már jópár éve élek ezzel együtt. A vizelettartással sincs problémám.

        Az lenne a kérdésem hogy ennek mi lehet az oka illetve mi lehetne megoldás erre?

        Előre is köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyakori vizelés témában

        Tisztelt Kérdező.

        Az Ön korában ez szokatlan tünet, (minden korosztálynál szokatlan, mellesleg),   forduljon mihamarabb Urológus szakorvoshoz.

         


        Dr. Szegedi Krisztián, urológus szakorvos-jelölt
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Gál András
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-25 11:34:28; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: