• Terhességi teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem, hogy terhes vagyok e vagy sem? A párommal megszakításos módszerrel védekezünk, bár tudom, hogy nem túl biztonságos! Egy hete késik a menstruációm, vettem egy tesztet (Gabriel) de az negatív lett! lehet, hogy azért mert még korai fázisban van, és még nem tudja kimutatni a hormon jelenlétét? Bár tartok tőle, hogy fals negatív eredményt adott mert szerintem túl híg volt a vizeletem, mert nagyon sok vizet ittam előtte, hogy minél gyorsabban megtudjam az eredményt. Most vettem egy másodikat és majd két nap múlva ismét szeretném megismételni! Ha az is negatív akkor már biztosan lehet mondani, hogy nem vagyok terhes? Néha érzem, hogy megakar jönni, de nem történik semmi! Lehet, hogy azért mert már görcsölök rajta? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Kérdező! 7 nap után korai tesztet csinálni, csináljon a menses esedékessége napján, akkor már a legtöbb tesz megbízható választ ad. Olvassa el a teszt leírásában, hogy mikor ad megbízható eredményt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 18., 17:54; Megválaszolva: 2011. október 19., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés