Újabb terhesség?

Jó estét. Missed ab. Volt 2 hete, azota voltunk együtt védekezés nélkül többször is és pozitívat teszteltem reggeli vizeletbol. Lehetséges hogy újabb baba lenne? Spontán elment igy küretre nem volt szükség mert az ultrahangon semmit nem láttak már. 8 hetes terhesség volt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhességi teszt témában

Kedves Kérdező! A nagyon érzékeny terhesteszt befejeződés után még rövid ideig pozitív lesz, mire lebomlik az a lepényke által termelt HCG nevű hormon, amit jelez. De két hét után lehetetlen már a befejeződött terheséggel összefüggő pozitivitás. Ha jól végezte a tesztet, szakmai szempontból érthetetlen a helyzet, mindenképpen meg kell ismételni az ultrahang vizsgálatot, nem maradt e vissza magzatrész. Ha kell, újabb teszt is végzendő. Csodák nincsenek, új terhesség még nem lehet.

Kérdés: 2018. február 28., 11:05; Megválaszolva: 2018. március 02., 10:55
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
elvetéltem vagy nem ?
Jó napot az egész úgy kezdődött február 2-án voltam terhesség megállapításon még nem láttak semmit de viszont pozitív terhességi teszt február...
Sárgatest ciszta
Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom 30an jön meg a szabadsagról de az hosszu idő nekem. Kérdesem, a poitív terhességi eredményt a teszten produkálhatja...
Újabb terhesség?
Jó estét. Missed ab. Volt 2 hete, azota voltunk együtt és pozitívat teszteltem reggeli vizeletbol. Lehetséges hogy újabb baba lenne?
Pozitív teszt után negatív teszt
Tisztelt Doktor úr! 10.29-én reggeli vizeletből csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett.Vasárnap csináltam még egy tesztet ami negatív...