Kevés ösztradiol és progeszteron?

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Először is köszönöm eddigi megtisztelő válaszaikat és gyors segítségüket. Most megint egy olyan kérdéssel fordulnék Önökhöz, ami nyugtalanít, és az eddig felkeresett orvosok közül mindenki mást mondott. Azt szeretném megkérdezni, hogy a teherbe eséshez jók-e az alábbi hormon értékek a mensturációs ciklus 2. napján? Testosteron: 0, 1 ng/ml (ref.: 0, 01-0, 75) . Progeszteron: 0, 96 ng/ml (ref.: 0, 31-18, 56) . Estradiol: 28, 0 pg/ml (ref.: 27, 0-291) . Prolactin: 20, 62 ng/ml (ref.: 3, 34-26, 72) . FSH: 8, 22 mIU/ml (ref.: 3, 85-22, 51) . LH: 3, 56 mIU/ml (2, 12-103, 03) . Engem főleg az alacsony estradiol szint nyugtalanít. Önök szerint ez normális vagy szükséges lenne némi hormonpótlás? Lehet, ezen múlik, hogy nincs kisbabám? Tisztelettel köszönöm válaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza progeszteron témában

Tisztelt Hölgyem!

A megadott laborok rendben vannak. A ciklus második felében (21-23. nap, ha 28 napos a ciklus) kellene progeszteronszintet nézni még, azt ellenőrzendő, hogy van-e peteérés és megfelelő sárgatest működés.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. szeptember 20., 12:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Progeszteron
Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom elküldött 3. és 21. napi vérvételre. Meglett az eredményem, ami szerint a progeszteron szintem 8 lett. Az...
Terhesség alatt miért nem végeznek...
Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy terhesség alatt miért nem végeznek hormonszint mérést, mielőtt bármilyen hormonpótlást kapnak a leendő...
Barnás folyás
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám az, hogy a menstruációm előtt barnás folyásom van. A ciklusom 2. fele túl rövid. A nőgyógyászom is...
progeszteron érték jelez peteérést
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Már jó pár hónapja szeretnénk babát és nem jött össze eddig. Voltam a napokban hormonvizsgálaton, pontosabban a...
progeszteron hormon értéke
Jó napot kívánok! Férjemmel babát szeretnénk, már lassan egy éve próbálkozunk. Mivel menszes előtt napokig barna pecsételésem van, az orvosom...