• Fogamzásgátlás-Meses kimaradás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! Lassan 2 éve szedem a Mercilon nevű tablettát. Ezelőtt mindig rendes volt, azonban október-november körül az egyik alkalommam csak egy napos volt, kevés vérzéssel. Hál Istennek azután rendesen megjött, viszont a mostani alkalommal, januárban teljesen kimaradt a mesesem. Kimaradás után pár nappal csináltam tesztet, az negatív lett. Az lenne a kérdésem, hogy normális-e ha fg. mellett kimarad egyszer egyszer?Lehetek-e terhes? Vagy gyógyszert kéne váltani?A 2 év alatt egyszer sem hagytam ki a gyógyszert, pontosan szedem( max 2 óra eltérés a kijelüölt időponthoz képest), nem volt sem hányás, sem hasmenés, más gyógyszert sem szedtem, mégis kimaradt. Az igaz hogy vizsgaidőszakom volt, és ideges voltam eléggé. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves kérdező! Ha csak 1 menses maradt ki és nincs semmi panasz, továbbá a terhességi teszt is negatív, nem kell aggódni. Ha a következő várt menses sem jön meg, friss terhességi teszttel keresse fel nőgyógyászát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 17., 17:34; Megválaszolva: 2011. február 25., 21:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés