Mi az oka annak, hogy még mindig vérzek?

Tisztelt Doktornő / Úr! Lehet, hogy feleslegesen idegeskedek, de azért elmondom a problémám és kérdezek, hogy megtudjam van-e valami baj. 18 éves vagyok és szombat reggel vesztettem el a szüzességem, de még most is vérzek. Hallottam, hogy vérzéssel jár, de nem gondoltam, hogy ennyi ideig. Február elsején kell majd menstruálnom. Lehetséges, hogy hamarabb jött meg a menzeszem? vagy ez teljesen normális, hogy a szüzesség elvesztése után vérezhetünk? Ha igen, és ez nem a menzesz, akkor február elsején ugyanúgy meg fog jönni? Ha esetleg késik, akkor meddig várjak? mennyi idő után forduljak orvoshoz? Gondolom terhes nem lehetek, mert védekeztünk. Remélem semmi bajom sincs és ez normális. Várom a választ és előre is köszönöm.:)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza nőgyógyászati kérdés témában

Nem kell megijedni, a szüzesség elvesztése után néhány napig lehet vérzés. A biztonság kedvéért azért keressen fel egy nőgyógyászt a sérülések kizárására, ill. védekezési tanácsok megbeszélésére.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 23., 18:28; Megválaszolva: 2011. január 27., 13:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes