Petefészekrák

Jó napot kívánok! A hugom 24 éves. Májusban 2.75cm átméröjű cisztát találtak a petefészkében, ami az októberi mütét során szétdurrant, de utána sokszor átmosták.Két hét múlva jött a szövettan eredmény rosszindulatú volt a ciszta, pedig a kenet és a véreredmény jó volt ezen a nögyógyász is ledöbbent., 1hete kivették a jobboldali petefészkét és 13 mintát szövettanhoz. (A véreredmény most is jó és az a folyadék is amivel átmosták) Addig még 2 hét van és már nem tudjuk mit higgyünk mindenki mást mond. Kérem ha tud válszoljon hogy mire számíthatunk! Elöre is köszönöm válaszát!

Dr. Csuth Ágnes válasza petefészekrák témában

Kedves kérdező!

Nagyon nehéz bármilyen konkrétumot válaszolni, talán nem is lehet. A szövettani eredmény lesz a döntő, csak erre tudnak önök és a kezelőorvos támaszkodni.Sajnos addig csak ez a nehéz várakozás marad. Ha megvan az eredmény, küldjék el, szívesen megnézzük és segítünk értelmezni. Jó egészséget!

Kérdés: 2010. december 10., 18:43; Megválaszolva: 2010. december 13., 13:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Petefészekdaganat
Tisztelt Doktornő/úr! Nőgyógyász hüvelyi ultrahangvizsgálat alkalmával talált a bal petefészkemben egy cisztát, melyről ezt írták: Jobb o....
Petefészekrák
A segítségüket szeretném kérni! Édesanyám, már két hete nagyon beteg volt, de csak most hétfőn engedte magát kórházba vinni. A következő...
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger