Klion

Tisztelt Doktor Úr!

Köszönöm szépen a válaszát!

Azért próbálkoztunk meg az E. coli kiírtásával, mivel reméltük, hogy talán nem genetikai oka van a méhen kívüli terhességeknek (az első a petevezető eltávolításával végződött, a második magától megoldódott) . Genetikai vizsgálatot nem tudom, végenek-e ennek kiderítésére, így ezzel próbálkoztunk meg először. Angol nyelvű szakirodalom azt írja, hogy az e. coli klinikai vizsgálatban a csillók duzzadását és mozdulatlanságát okozta.

Ebben a hónapban nem lettem terhes. De azért próbálkozunk.

A Gynoflort mindenképpen használom. Az Egis állítólag pár héten belül újra forgalmazza a Betadine kúpot. Csak reméltem, hogy talán más gyógyszerrel helyettesíthetném, hogy ne kelljen addig várnom.

Köszönöm szépen segítségét!

Üdvözlettel:

Nikoletta

 

WEBBeteg szakértő válasza E. coli témában

Kedves Nikoletta!

Érdeklődéssel olvastam, amit írt. Ha jól értem (mert ekkor van értelme a próbálkozásuknak) , gyakoribb a méhen kívüli terhesség azokban a nőkben, akiknek az E. coli kimutatható a hüvelyflórájából, méghozzá valami olyan mechanizmus révén, hogy ilyenkor csökken a petevezető csillóinak mozgása. Ha a vonatkozó közlemény adatait elküldené, nagyon szívesen elolvasnám. Előre is köszönöm! A terhességhez pedig nagyon sok sikert és az eddigieknél sokkal több szerencsét kívánok!

Kérdés: 2010. május 27., 23:18; Megválaszolva: 2010. május 27., 23:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV fertőzés
Nemi szerv
Gyógyszer mellékhatás? Baba?
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...