• E. coli tenyésztés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! E.coli baktériumok egyáltalán nem tenyésztek ki és Klebsiella sp. poz. Mit jelent ez pontosan? Létezik, hogy egyáltalán nincs bélflórám vagy csak részben károsodtak? Köszönöm.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a E. coli témában

        Kedves Kérdező! Valóban előfordul, hogy a normálisan jelenlévő E.coli baktérium flóra (pl. antibiotikum kezelés után) nem tenyészhető ki.


        Kérdés: 2015. január 23., 18:51; Megválaszolva: 2015. február 06., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: