• Coli baktérium (sürgős! )

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! 2008 Szeptembertől kezdve 4szer volt vizelési ingerem nagyon súlyosan, a legutólsó alkalommal a vizsglaton ki is mutatták a coli baktériumot, (elötte is csináltak tenyésztés de az negativ volt, hozzá kell tennem nem is a fertőzés után  egyből sikerült megcsinálni a tesztet sajnos mert a menstruációm pár napra rá megjött) gondolom hogy az(e coli) okozta ez előző fertőzéseket is....

        Nem csíp, nem viszket, nem piros, de vizelési inger az elviselhetetlenségig fokozódik, annyira hogy volt hogy sürgősségire kellett menni éjjel...

        Kaptam egyszer monural-t rá, máskor nolicin-nal kezeltük ki egy héten keresztül, mindig elmúlik de visszajön... Most is érzem az első jeleket de remélem meg tudom előzni: Az első kérdésem mit ajánlanak megelőzésre medveszőlő tea, tőzegáfonyakapszula illetve urogin? tudom hogy az urogint nem lehet vizeletsavanyítókkal szedni.., tehát ezek közül melyiket válasszam illetve írják meg kérem ha mind3ra szükség van mégis a megelőséz érdekében! -ha a panaszok már(még nagyon enyhén, alig felismerhető de érzem, és így szokott kezdődni) elkezdődtek, ezek amiket felsoroltam jók arra hogy a már bennem lévő csírákat baktériumokat kiöljék? (tehát nem csak megelőzésre hanem kezelésre is jók?, ha még nem szaporodtak el bennem)  (tudom ha komollyá fokozódik természetesen orvoshoz fordulok, de hátha sikerül megelőznöm a bajokat)

        A következő: szeptembertől élek nemi életet, elképzelhető hogy  a páromtól kapom el az e coli baktáriumot? (olvastam ilyet hogy fordult már elő oylan hogy a férfi spermájában találtak, de hozzáteszem neki semmi baja, legalábbis nincsenek tünetei) és ha tőle kapom el, tehát nemi uton, az megfertőzheti a hugyhólyagomat? (mert ha hüvelyemet az érthető lenne....)

        Előre is köszönöm a válaszukat, sürgös lenne nagyon mert tudnom kell, hogy holnap már be is tudjak vásárolni amit kell, nagyon jó lenne ha nem újúlna ki teljesen megint, hátha sikerül idejében felismernem és kezelnem!

        WEBBeteg szakértő válasza a E. coli témában

        Tisztelt Kérdező!


        Próbálkozzon meg az orvos felkereséséig a tőzegáfonya-kivonat kapszula szedésével (3x1) és bőséges (3l/nap) folyadékfogyasztással, ugyanis a fent említett készítmény az E.coli szaporodását gátolja (megelőzi és kezeli). Az E.coli-t saját magától kapja el, mivel az az emberi bőrön és a bélflórában jelen van. Egyébként a női húgycső-hövely közelség miatt az átfertőződés gyakori.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2009-06-23 21:06:18; Megválaszolva: 2009. június 23., 21:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció