• Darabos

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves szakerto! Akerdesem a kovetkezo:menstruacio alatt nekem szokot darabos vagyis olyan alvatver szeru is lenni a menstruaciom de nem mindig aminek a szine nagyom piros inkabb fekete, namost ebben vannak neha elenk piros darabok is ez mitol lehet.Decemberben voltam nogyogyasznal aki csinalt rakszurest es jolett az eredmenyem meg is vizsgalt azt mondta minden rendben van.28 eves vagyok es ez a darabos verzes amiota menstrualok mindeg is volt.Szultem mar van egy kislanyom de sajnos volt ket vetelesem es egy halvaszulesem is. Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció, vetélés témában

        Kedves Hölgyem!

        Önmagában az nem baj, ha a mensesben vannak kisebb alvadtvér darabok, hiszen míg a hüvelyből kiér a vér, megalvadhat. Emiatt nem kell aggódnia. Ha viszont babát szeretne, akkor mindenképpen részletes kivizsgálás lenne javasolt a sajnálatos előzmények miatt, mert a vetélések, és a halvaszülés valamilyen rendellenességre utalnak.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-17 22:20:43; Megválaszolva: 2010. március 17., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: