• Rendszertelen vérzés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tizstelt Doktornő!

        Én egy 23 éves nő vagyok párkapcsolatban élek. Azzal a problémával fordulok önhöz hogy, 7 éve vagyunk együtt a párommal és még sosem védekeztünk semmivel sem se óvszerrel se fogamzásgátlóval.De azt tudni kell hogy mindig belém jön és vagy 2 éve, nagy nehezen teherbe estem, késett is és szédűltem is de sajnos megemeltem magam és akkor este kegyetlenűl fájt a hasam és ömlött belőllem a vér is. Azóta nem sikerűlt teherbe esnem, tavaly oktober elején elmentem a nőgyógyászhoz elmondtam neki hogy babát szeretnénk és hogy van egy cisztám a petefészkembe de az havonta ugye kilökődik, írt fel nekem diane 35-t 3 adagost, azt mondta hogy ezt feltétlenűl szedjem be és utánna várjunk 1 hónapot amíg kitisztúl a szervezetem és utánna lehet próbálkozni a babával.Be is szedtem és már Decemberben nem is volt, dec-23-án kellett volna mejönni-e a vérzésemnek de késett és vagy 2 hétig szédűltem is minden nap délután tájékban egyfolytában, de jan-3-án megjött fájt is a mellem és elmúlt jan-6-án utánna megjött jan.26-án és elmúlt jan-29-én, februárban nem is volt meg de feb-27-én véreztem egy nagyon kicsikét de vagy félnapig utánna 28-án de megint csak félnapig. Azóta se jött meg normálisan csak olyan halvány rózsaszínes a vérzésem és csak félnapig vagy még addig sincs és nagyon kevés, de nem vagy rosszúl se, nincs hánnyingerem és nem is szédűlök, de a hasam se fáj mint ha meg akarna jönni, meg úgy is szokott lenni hogy olyan barnás mint amikor múlik el. Most egy kicsit pirosabb volt deén szerintem a ciszta miatt is hogy kijött mert alvatt vér jött ki de nem sok és azóta megint nincs semmi.

        Azt szeretném megkérdezni hogy ez mitől lehet? Lehetek terhes így, hogy nem vagyok rosszúl és nem jönn meg? Vagy valami baj van?

        Köszönöm a  mihamarabbi válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel babát szeretne, ne szedjen többet fogamzásgátlót, mivel most nem segített, más módszert kell választani. Mindenképpen gyógyszeresen meg kellene hozni egy rendes vérzést, majd hormonszinteket (3. és 21. napon), és peteérés kontroll kellene a 14. naptól másnaponta, hogy lássák, van-e peteérés. Mivel ilyen régóta nem sikerül a teherbeesés, a legjobb lenne, ha felkeresne egy meddőségi szakrendelést, ahol megfelelő sorrendben, és módszerekkel ellenőrzini tudják a lehetséges okokat.

         


        Kérdés: 2010-03-08 22:29:37; Megválaszolva: 2010. március 08., 22:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: