• Menstruáció késleltetése Norcolut tablettával

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Párommal hamarosan nyaralni készülünk, ami nekem nagyon fontos, mivel egy egzotikus tengerparti nyaraláson fogunk résztvenni, de sajnos kiszámoltam hogy a menstruációm pontosan akkora fog megjönni, amikorra lefoglaltuk az utazást, ezért mindenképpen szeretném eltolni legalább 10nappal, hogy ne okozzon,, gondot,, nyaralás közben.Információim szerint a Norcolut tabletta késlelteti a menstruációt, ez valóban igy van? Ha igen, mennyire hatásos és hány nappal előtte kezdjem el szedni?  

        Válaszát előre is köszönöm!  

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció eltolása témában

        Kedves Hölgyem!

        A gyógyszert nőgyógyász írhatja fel, és a szedése függ attól, hogy milyen hosszú a nyaralás, és mikorra jönne meg a menses. Ezektől függ, mert vagy eltolják a vérzést, vagy meghozzák hamarabb, még az utazás előtt. De igen, a probléma megoldható lesz a gyógyszerrel, amilyen hamar tud, menjen el nőgyógyászatra, hogy lássák, mi lesz a megfelelő mód.

         


        Kérdés: 2010-03-01 18:34:36; Megválaszolva: 2010. március 01., 18:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: