• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy vagy késleltetni, vagy előbb meghozni szeretném a menzeszemet. Jelenleg nem szedek fogamzásgátló tablettát, de az orvosommal megbeszélve az új ciklusom elején akartam elkezdeni. Csakhogy a ciklusom már a 43. napon van, bár folyamatosan alhasi fájdalmaim vannak, csak nem akar megjönni. Az orvosom azt mondta, hogy csináljak egy terhességi tesztet, ha az negatív, várjak. Csak az a problémám, hogy 17.-én megyünk nyaralni, és nem szeretném, hogy pont akkor legyen meg. Az orvosom azt mondta, hogy ne is akarjak semmit toligálni, várjak. Csak én még sosem voltam tengerparton, és erre a nyárra sikerült végre megszervezni, hogy tengerhez tudjunk menni nyaralni. Ő ezt nem érti meg, és azt mondja, nincs rá mód. Én naívan arra gondoltam, hogy ha esetleg nem várom meg a vérzésem, és elkezdem szedni a gyógyszert, akkor csak a tablettamentes időszakra jön meg, és most el tudom addig tolni. Mivel úgyis szedi akartam már gyógyszert... Kérem segítsen nekem, mert ez most számomra nagyon fontos lenne! Válaszát bizakodva várom!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció eltolása témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszert csak a menses napján kezdje el szedni, addig semmiképp se. A menses viszont meghozható, ha nem terhes, sárgatest-hormont kell ilyenkor adni, kérje ebben orvosa segítségét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 13:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: