• Menses eltolása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Olyan kérdésem lenne, hogy ma vettem be a 21. szem gyógyszert és 29-én kell megjönni-e, de szeretném ezt eltolni 4-5 nappal. Milligest bevont tablettát szedek. Ilyenkor a levél elején kell kezdeni, vagy visszafele kell haladni? A 7 nap szünet után új levelet kell kezdeni, vagy folytatni a meglévőt? Mennyire káros a szervezetre? A választ előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció eltolása témában

        Tisztelt Hölgyem! A III. fázis tablettát kell a kívánt számú nappal tovább szedni (zöld), majd 7 nap szünet, ezután új levelet kezdeni a szokott sorrendben. A szervezetre nem káros, de áttöréses vérzés előfordulhat az elnyújtott tablettaszedés alatt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 25., 21:12; Megválaszolva: 2011. július 31., 08:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés