• Mitől lehet még a sárga folyás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő!

         

        Egy talán egyszerűenk tűnő problémával fordulok Önökhöz, ám 2 orvos sem tudott mit kezdeni a problémámmal.

        Szeptember óta sárga folyással küztök, elsőre Enterococcust tenyésztettek ki, erre kaptam antibiotikumot, a következő tenyésztés negatív lett.

        A negatív eredményt 3 másik negatív kenet követte, 2 egymástól független orvostól. Kaptam már Klion D hüvely tablettát, legalább 4 doboz gynoflort, pimafucint, de még mindig jelen van a sárga, nem áttetszó, sűrű, de nem darabos folyás.

        Ha a kenetben nem találtak semmit 4szer, nyugodjak meg, vagy gyanakodjak valami belső szervi gyulladásra? Méhszájsebre, cisztára, stbre? Páromat is elküldték urológiára, nála is negatív minden.

        Mit tegyek? Nem hiszem hogy ez a sárga folyás normális lenne, nagyon nyugtalanít, pláne azután hogy nem tudták megmondani mitől van. Nem járok úszni, nem hordok tangabugyit, viszont fogamzásgátlót használok, több mint 1 éve.

        Várom válaszukat!

        Üdv: Lili, 22 éves

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Kérdező!

        Amennyiben semmilyen szubjektív panasza nincs, úgy nagy valószínűséggel nincsen semmi komoly baja. Azt javaslom, hogy használjon el egy Gynophilus nevű hüvelykapszula kúrát (recept nélkül kapható). Ha utána is van még folyás, akkor ismételt vizsgálatra lesz szükség.


        Kérdés: 2010-01-30 23:37:16; Megválaszolva: 2010. január 30., 23:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó estét kívánok! Nemis tudom hol kezdjem igazából mert elég hosszú a történetem! Igazából a menstruációm elég rendszertelen már évek óta! 2017 októberében szültem, nem szoptattam, szülés után 2 hónappal mégis jött a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció