Dalacin hüvelykrém

Az orvosom hüvelyi fertőzésre előbb canesten kúpot és krémet, majd folyásra Dalacin hüvelykrémet irt fel (6-7 napon keresztül minden másnap alkalmazva) .

A canesten kúp és krém-kúrát már elvégeztem, de a Dalacin hüvelykrémet a menstruáció miatt elhalasztottam. A menstruáció után is észerevettem folyást, aminek szine többnyire fehér, de egyszer véresebb színű volt. Mit ajánl, kezdjem el a Dalacin hüvelykrém kúrát az orvosom által előirt adagolásban?

Másik kérdésem, hogy lehet-e nemi életet élni a Dalacinkúra alatt (fogamzásgátlót használok, kondomot nem)?

Köszönöm válaszát!

Dr. Farkas Ágnes válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Hölgyem!

A krémet bakteriális hüvelyfertőzésre írták ki, és bizony érdemes lenne még elhasználnia, mert panaszai vannak továbbra is. Amit ezután még javasolt alkalmaznia, az a Gynoflor hüvelytabletta, ami lactobacillusokat tartalmaz, és helyreállítja a normál flórát, még ezt írassa ki (akár a háziorvossal is) . Nemi életet inkább ne éljen, hogy a gyulladás könnyen meggyógyuljon, és ne legyen irritáció.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. augusztus 06., 22:44 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 06., 22:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sárga folyás,pajzsmirigy vagy egyéb?
Mitől lehet ez a folyàsom
Tisztelt Dr nő! Kérdésem az lenne hogy már 3 napja késik a menstruáciòm tesztet csinálttam de sajnos negatîv! Már 2 napj ahogyan elmegyek wc re és...
Hüvelyi folyás
Tisztelt Doktorúr! Legutóbb amikor voltam a nőgyógyászomnál elmondtam,hogy hüvelyi folyásom van,de nem viszket, nem ég, nem fáj, nem csíp. Elmondta...
Miért van folyásom?
Tisztelt Doktor Úr! Nekem olyan problémám van, hogy több mint 6 éve sárgás folyással küzdöm. Egy éve mentem el doktorhoz, aki méhszájsebet...
Hüvelyvaladék
Tisztelt Dr. Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy a hüvelyváladekomban fehér daraborkra lettem figyelmes. Valamint a bugyimon érzek...