Terhesség vagy klimax?

Tisztelt Dr.úr/nő!

42 éves multam egy éve rendszertelen a menstruáciom 14-26 naponként változik.Jelenleg 3 hete voltam rákszürésen melynek az eredménye és az orvosi vizsgálat sem mutatott semmi eltéröt. Majd az utolsó menszeszt követően 46 napra egy hétig barnás folyásom volt amihez még a tisztasági betét is elég volt.Terhességi tesztet csináltam eredménye negativ jelenleg. A családban van olyan akinek már 40 évesen elmult.Vajon kell aggodnom, hogy terhes lehetek esetleg vagy tényleg a változo korba léptem és ez igy normális? Válaszát nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza klimax témában

Kedves Hölgyem!

A negatív terhességi teszt is azt mutatja, hogy nem terhes. Szerintem menjen el menopausa szakrendelésre, mert a tünteti utalhatnak egy korai klimaxra is.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 14., 12:30; Megválaszolva: 2009. június 14., 12:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma