Műtét után

Tisztelt Dr Úr/Nő!

35 éves vagyok, ez év április 8-án volt egy méheltávolító műtétem, petefészkek meghagyásával. Még nem voltam kontrolon, ezért szeretném megkérdezni, hogy mikor lehet szoláriumba járni, strandolni, és tornázni.Félre ne értse, nem azonnal szertném, csak nehogy korábban kezdjem el csinálni a felsorolt dolgokat, mintahogy azt lehetne.

Köszönettel: Kovácsné

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza méheltávolítás témában

Kedves Hölgyem!

4-6 héttel a műtét után el lehet kezdeni a fokozatos terhelést, és víz is érheti a sebet, néhány hétig nem szabad áztatni, de utána lehet. A stranddal kicsit óvatosabb legyen, ott sokkal könnyebben lehet fertőzést összeszedni.

A 6 hetes nőgyógyászati kontrollon, ha minden rendben van, akkor az Önt operáló orvos már fog tudni segíteni pontosabban is.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 15., 11:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes