héheltávolitás után

Üdvözlöm. 5 hónappal ezelőtt volt egy méheltávolitáso.Semmi problémám nem volt ezidáig.Egyikről naprol a másikra elkezdett fájni a szeméremcsontom, és onnan a bal lábamba sugorzik ki fájdalom, de annyira hogy alig birok menni. Minden mozgás nehézségemre esik. Szeretném megtudni, hogy ez összefügg -e a mütéttel./3 hete voltam kontrolon, semmi probléma nem volt/Esetleg valamilyen hormonprobléma lehet? Nagyon szhépen köszönöm válaszát. Tisztelettel Dné. Marika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a méheltávolítás témában

Kedves Kérdező! Negatív kontrollvizsgálat után biztosan nem műtéttel összfüggő a problémája. Nagy valószínűséggel ortopéd-reumatológiai ok, esetleg gerinc hiba jelentkezik, de nem zárható ki urológiai ok sem. Kérem mindkét szakmát mielőbb keresse fel. Egészen biztosan kizárhatja a hormon problémát.

Kérdés: 2012. augusztus 10., 19:41; Megválaszolva: 2012. augusztus 15., 21:51
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?
Szteroidos kúp