műtét után

2 héttel ezelőtt eltávolították a méhemet hüvelyi úton. (méhszalag felvarrásnak indult, a főorvos az utolsó percben mégis az eltávolítás mellett döntött) Itthon teljes kíméletben van részem, mégis úgy érzem, valami nincs rendben. Ugyanis még mindig intenzív hüvelyi vérzésem van, mintha menstruálnék, holott már 4 éve nem menstruálok. A kórházi elbocsájtáskor sem meg nem vizsgáltak, sem nem tájékoztattak, hogy ez meddig normális állapot. Gyakorlatilag a nővér kiállította a papírom, és mehettem. Orvossal még csak nem is találkoztam. Próbáltam már hívni az osztályt, de ott a nővér annyit mondott, ő úgy gondolja nincsen semmi baj, majd elmúlik. Azért én aggódom. Szeretném tudni, ez valóban normális állapot-e, vagy valami rosszul sikerült? Köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza méheltávolítás témában

Annak eldöntése, hogy minden rendben van-e nőgyógyászati vizsgálattal lehetséges.

Az intenzív vérzés semmiképpen nem elfogadható.

Keressen fel szakrendelést, keresse az operáló orvost.

Kérdés: 2012. július 09., 11:24; Megválaszolva: 2012. július 09., 22:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mióma,méheltávolítás
Tisztelt Címzett, Véleményét szeretném kérni.Körülbelül 3éve a menstruációm nagy erős,csomós és görcsökkel jön meg.Levették a...
Szexuális élet méheltávolítás...
Kedves Doktor Úr/Hölgy! Most aztán nagyon el vagyok keseredve, ezért kérem az Ön véleményét! A problémám a következő: 42 éves nő vagyok...
Elkerülhetö a méheltávolitás?
A méhem lecsuszott a hüvejbe.Kellemetlen nyomást érzek minden leülésnél.Elmentem a nögyogyászhoz, ultrahang, rákszürésvizsgálat. Minden rendben...
méh átültetés
Tisztelt Doktor Úr/nő! A következő kérdésem lenne, egy cikkben olvastam a Méhbeültetésről (a cikkben Dr Pálfalvy Lászlóról írtak, hogy...
méheltávolítás
2 éve derült ki egy rutin vizsgálat során, hogy miómám van. Azóta többször volt közti vérzésem és at orvosom által ajánlott hormon gyógyszer...