• Mit jelent a Soor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok!

        A nőgyógyászom erős hüvelyi folyás miatt hüvelykenetet vett le tőlem, amin a következő eredmények állnak:

        Tisztasági fok:III.

        Soor: POZ++++ ?

        a Gonococcus, Trichonomas, Granulocyta, Baktérium negatív.

        Az lenne a kérdésem, hogy mit jelent az a Soor? És mi az a 4 pozitív jel?

        Nagyon várom válaszát!

        Előre is köszönöm: Melinda

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás hüvelyfertőzés témában

        Kedves Melinda!

        A soor egy gombás fertőzés, a + jelek pedig azt jelzik, hogy milyen mennyiségű gombát találtak, ami most sok, ezért gomba ellenes kezelésre lesz szüksége, és a panaszai is meg fognak szűnni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-04 10:32:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: