• Spirál teszi, vagy fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszelt Doktornő! Tavaly júliusban spirált rakattam fel, és kb.azóta takony állagú folyásom van.Színtelen, olykor világos barna nyúlós valami.Ez a fajta folyás a menstruáció után 1-2 hétig tart, utána álltalában beáll normálisra. Menstruáció közben is szokott nyúlni a vérzésem, és néha darabos is.Fekete színű kis alvadt vér darabok is jönnek néha menstruáció közben belőlem. Nem tudom, hogy a spirálnak van-e hozzá köze, vagy valami féle fertőzésem van.Egyépként semmi panaszom ezenkívűl nincsen.Normálisan megjön a menzeszem, nem fáj semmim, nem viszketek. Mi lehet ennek a jelenségnek az oka? Válaszát előre is köszönöm.Egy 30 éves nő.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Látatlanban nem lehet tudni, hogy a folyás kóros-e. Amikor éppen van folyás, akkor kell egy vizsgálatra elmenni, ahol ellenőrizni tudják majd. Nem biztos, hogy fertőzés áll a háttérben, lehet, hogy csak bővebb váladékozás van.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 14:30:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: