• Spirál teszi,vagy fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Doktornő!Tavaly júliusban spirált rakattam fel,és kb.azóta takony állagú folyásom van.Színtelen,olykor világos barna nyúlós valami.Ez a fajta folyás a menstruáció után 1-2 hétig tart,utána álltalában beáll normálisra.Menstruáció közben is szokott nyúlni a vérzésem,és néha darabos is.Fekete színű kis alvadt vér darabok is jönnek néha menstruáció közben belőlem. Nem tudom,hogy a spirálnak van-e hozzá köze,vagy valami féle fertőzésem van.Egyépként semmi panaszom ezenkívűl nincsen.Normálisan megjön a menzeszem,nem fáj semmim,nem viszketek.Mi lehet ennek a jelenségnek az oka?Válaszát előre is köszönöm.Egy 30 éves nő.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Látatlanban nem lehet tudni, hogy a folyás kóros-e. Amikor éppen van folyás, akkor kell egy vizsgálatra elmenni, ahol ellenőrizni tudják majd. Nem biztos, hogy fertőzés áll a háttérben, lehet, hogy csak bővebb váladékozás van.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-25 14:30:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés