Kisebb méh

Tisztelt Válszoló!

Ma voltam nőgyógyásznál feliratni a fogamzásgátlómat. Most véletlenül egy másik orvoshoz mentem, mint aki először felírta. 19 éves vagyok és Yasminelle-t szedek. Már ezen meglepődött, szerintem fiatalabbnak nézett, vagy nem tudom. Kérdezte, hogy muszáj-e szednem, olyan-e a viszonyom a barátommal. Mondtam, hogy igen. Aztán egy másik problémám miatt meg is vizsgált, és mondta, hogy kisebb a méhem egy kicsit az átlagosnál, és hogy ő erre nem írna fel. Ez miért baj, és mi lehet a következménye?, De aztán felírta, pedig nem eröltettem a dolgot. Utána rá is kérdeztem, hogy szedhetem-e nyugodtan, azt mondta igen. Nem tudom mi volt igazából a probléma, a másik orvos is megvizsgált, és úgy írta fel. Erre legyen szíves valami magyarázatot adni.

Válaszát előre is köszönöm.

WEBBeteg szakértő válasza méh témában

Kedves Kérdező! Nem tudom, mi baja volt a dokinak. Én simán felírom egy 19 éves lánynak a bogyót, ha kéri. A méh lehet még ilyenkor kisebb, hiszen nem szült még. Szerintem ne aggódjon.

Megválaszolva: 2011. szeptember 12.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Mitől nőtt meg a méh és lehetek e...
Jó napot! Tavaly januarba mehszajsebet kezeltek nalam. A rák szűrés eredménye jó lett. Hormonvizsgalatot csinaltak ennek is jo az eredménye. Akkori vizsgálaton...
Teherbeesés
Ma voltam nőgyógyásznál és a leletemen ez áll: kis hypoplasias rfv. uterus. Ez mit jelent? esetleg nehezebben eshetek teherbe, vagy egyáltalán nem emiatt?...
CT eredmény..
Kedves Ágnes! Köszönöm a választ, amit kaptam a myoma kérdésemre. Azóta kész lett a ct vizsgálat és annak eredményét illetve egy részletét leirnám itt."...
Allergia
Kedves Doktor Nő/Úr! Április elején egy méhszúrást kaptam az állam és az alsó ajkam közötti területre, ami kissé feldagadt. Calcimusc-ot kaptam. a duzzanat 3...
Nőgyógyászati nagyműtét
Tisztelt Doktornő (Úr)! Nyolc évvel ezelőtt cervixcarcinóma in situ miatt conisatio-n estem át, (HPV-t is kimutattak) azóta (is) sajnos rendszertelen a...
Barna ovulációs folyás antibiotikumtól