• Kisebb méh

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válszoló!

        Ma voltam nőgyógyásznál feliratni a fogamzásgátlómat. Most véletlenül egy másik orvoshoz mentem, mint aki először felírta. 19 éves vagyok és Yasminelle-t szedek. Már ezen meglepődött, szerintem fiatalabbnak nézett, vagy nem tudom. Kérdezte, hogy muszáj-e szednem, olyan-e a viszonyom a barátommal. Mondtam, hogy igen. Aztán egy másik problémám miatt meg is vizsgált, és mondta, hogy kisebb a méhem egy kicsit az átlagosnál, és hogy ő erre nem írna fel. Ez miért baj, és mi lehet a következménye? De aztán felírta, pedig nem eröltettem a dolgot. Utána rá is kérdeztem, hogy szedhetem-e nyugodtan, azt mondta igen. Nem tudom mi volt igazából a probléma, a másik orvos is megvizsgált, és úgy írta fel. Erre legyen szíves valami magyarázatot adni.

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a méh témában

        Kedves Kérdező!

        Nem tudom, mi baja volt a dokinak. Én simán felírom egy 19 éves lánynak a bogyót, ha kéri. A méh lehet még ilyenkor kisebb, hiszen nem szült még. Szerintem ne aggódjon.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor




        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-05 10:27:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: