• mitől nőtt meg a méh és lehetek e terhes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Tavaly januarba mehszajsebet kezeltek nalam. A rák szűrés eredménye jó lett. Hormonvizsgalatot csinaltak ennek is jo az eredménye. Akkori vizsgálaton kp. nagysagu volt a mehem. Ma voltam orvosnál rakszűrésen és a papiron a kővetkező áll női ökölnyi egyenetlen felszinű mobilis uterus, nagysága 62×47 mm. Endometrium 3 retegü 7 mm. Kerdezte a doktor úr mikor menstrualtam mondtam e honap 19-en. Azt mondta nagyobb a méhem és ezzel nem lehet semmit kezdeni de lehet ez végett már nem eshetek teherbe.Pedig szeretnék gyermeket. ( nem első baba lenne. 4 szülésem volt) A kerdesem télleg nem lehetek mar terhes? Mi az oka a nagyobbodasnak? kell e valami kezelés ahhoz hogy teherbe essek, vagy hogy ne noljon tovabb a mehem. a vizsgalton nem talaltak semmi korosat de olyanokat olvasok hogy lehet daganattol is nagyobb a meh. lehet hogy megis van valami bajom amit nem lattak ultrahangon? Valaszat koszonom. udvozlettel. Kata

        Dr. Tekse István válasza a méh témában

        Kedves Kérdező! Leginkább a négy terhességtől lehet nagyobb a méhe, ha nincs egyéb panasz, úgy ez rendben van. Lehet még terhes. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2016. január 29., 15:29; Megválaszolva: 2016. február 03., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Cím! 43 éves két gyermekes anyuka vagyok. Az elmúlt hosszú hónapokban erős görcsök kisérték ciklusaimat ,egyéb kellemetlen tünet. Derékfájás, rosszullét..... A ciklusok közötti idő lerövidűlt. Lassan három hétre is...