mitől nőtt meg a méh és lehetek e terhes

Jó napot! Tavaly januarba mehszajsebet kezeltek nalam. A rák szűrés eredménye jó lett. Hormonvizsgalatot csinaltak ennek is jo az eredménye. Akkori vizsgálaton kp. nagysagu volt a mehem. Ma voltam orvosnál rakszűrésen és a papiron a kővetkező áll női ökölnyi egyenetlen felszinű mobilis uterus, nagysága 62×47 mm. Endometrium 3 retegü 7 mm. Kerdezte a doktor úr mikor menstrualtam mondtam e honap 19-en. Azt mondta nagyobb a méhem és ezzel nem lehet semmit kezdeni de lehet ez végett már nem eshetek teherbe.Pedig szeretnék gyermeket. (nem első baba lenne. 4 szülésem volt) A kerdesem télleg nem lehetek mar terhes? Mi az oka a nagyobbodasnak? kell e valami kezelés ahhoz hogy teherbe essek, vagy hogy ne noljon tovabb a mehem. a vizsgalton nem talaltak semmi korosat de olyanokat olvasok hogy lehet daganattol is nagyobb a meh. lehet hogy megis van valami bajom amit nem lattak ultrahangon? Valaszat koszonom. udvozlettel. Kata

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza méh témában

Kedves Kérdező!

Leginkább a négy terhességtől lehet nagyobb a méhe, ha nincs egyéb panasz, úgy ez rendben van. Lehet még terhes.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 29., 15:29; Megválaszolva: 2016. február 03., 19:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
teherbeesés
Ma voltam nőgyógyásznál és a leletemen ez áll: kis hypoplasias rfv. uterus. Ez mit jelent? esetleg nehezebben eshetek teherbe, vagy egyáltalán nem...
CT eredmény...

Kedves Ágnes!

Köszönöm a választ, amit kaptam a myoma kérdésemre. Azóta kész lett a ct vizsgálat és...

Kisebb méh

Tisztelt Válszoló!

Ma voltam nőgyógyásznál feliratni a fogamzásgátlómat. Most véletlenül egy másik orvoshoz mentem, mint aki először...

Nőgyógyászati nagyműtét
Tisztelt Doktornő (Úr)! Nyolc évvel ezelőtt cervixcarcinóma in situ miatt conisatio-n estem át, (HPV-t is...
Nőgyógyászati lelet
Nőgyógyászati vizsgálatom után javasolták a méheltávolítást. A kérdésem tényleg indokolt-e? 2020-ban történt hasi Uh: Az epehólyag kőmentes...