• Méheltávolítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet Doktor Úr/ Nő! 1 hete hasi műtét során eltávolították a méhemet és a körzeti orvos azt mondta szorítsam le valamilyen gumis anyaggal a hasam. Azt szeretném kérdezni hogy tényleg le kell szorítani egy ilyen műtét után a hasat? jot teszek vele akkor is, ha egy egyszerü nadrág hordása is fájdalmas? válaszát elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a méheltávolítás témában

         

        Kedves Kérdező!

        A has leszorítása elősegíti a hasizomzat gyógyulását, tehát segíthet is. De nem szabad állandóan csinálni, csak napi 3-4 órát, mert egyébként az ellenkezőjét váltja ki, azaz elgyengülnek az izmok, mert nincsenek edzésben.

        Üdvözlettel,
        Dr. Csősz György, nőgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-06 11:29:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés