• Vizes folyás P2 mellett normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

        Most kaptam meg a rákszürésem eredményét p2 lett,azt mondják az jó.

        A menszeszem idöre jön ,semmi  tünetem csak  egy pár napja vizes folyásom van.

        Nem viszket ,nem ég .

        Azt olvasom mindenhol ,hogy a vizes folyás az a rák egyik elsö tünete.

        Nögyogyászom csak egy hét mulva tud fogadni.

        A rákszürés kimutatta volna ha problémám van  ugye??

        Válaszát elörre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódjon, a rákszűrés kimutatta volna a problémát. Vízszerű folyás gyakran kíséri a peteérést, a ciklus folyamán változik a hüvelyváladék minősége, és bizony vannak olyan időszakok, amikor vízszerű. Mivel nincs kellemetlen szaga, és panasz sincs, nem valószínű, hogy fertőzés állna a háttérben, de ha zavaró, vagy nagy mennyiségű a folyás, forduljon kezelőorvosához egy vizsgálatra.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-17 17:01:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés