• dicynone tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! Utóbbi hónapokban jelentkező extra erős menstruációs vérzésemre dicynone tablettát kaptam, amit azon 1 , maximum 2 vérzéses időszakban kellene beszednem, amíg a mirena nevű spirált fel nem helyezik. Ami állítólag megoldja a problémát. Kérdésem, hogy a dicynone okozhat-e valami problémát, akár vérnyomás-megugrás, akár vérrögképződés? Kicsit megijedtem tőle, de sajnos a menstruációm rendkívül erős lett, tehát megoldást kellett találni. Hüvelyi UH nem igazolt sem polipot, sem cisztát, sem miomát. Hormonvizsgálat folyamatban. Köszönettel: Jónásné

        Dr. Tekse István válasza a vérzés témában

        Kedves Jónásné! Nyugodtan használható a Dicynone erre a rövid időre, nem lesz vele semmi probléma. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. április 30., 13:39; Megválaszolva: 2019. május 02., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: