Változókorban, lehetsège e teherbe esni

Jó napot kívánok Doktor úr! Tünde vagyok Szegedről. Az lenne a kèrdèsem hogy 45 èves vagyok. 5 ève tart már nálam a menopauza, azóta nincs menstruációm! Most egy pár napja el kezdett fájni a hasam, nèha van rosszullèt is de nem ilyen formában ès olyan èrzès mintha még akarna jönni a menstruációm bara pecsètelès van. A hőhullám az mindennapi, stb. De ilyen nem fordult elő velem már 4-5ève.Lehetsèges ilyenkor terhessèg? Köszönōm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza mnopauzális vérezgetés témában

Kedves Kérdező! Biztosan nem terhes, de leírt tünetei miatt mielőbb nőgyógyászai vizsgálatra és hüvelyi ultrahangos vizsgálatra van szüksége.Remélem,a menopauza eddigi éveiben eljárt évente szűrésre.Ne késlekedjen,a háttérben sok minden ok húzódhat, komolyabbak is.

Kérdés: 2020. október 14., 12:12; Megválaszolva: 2020. október 16., 11:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?
Bal mell visszatérő fájdalom
Tisztelt Doktor Úr! 29 éves nő vagyok, még nem szültem, fogamzásgátló tablettát nem szedek. Kb fél éve visszatérő fájdalmat érzek, ami csak a...