Cysta?

T.Doktor Úr! CT vizsgálat alacsony denzitású képletet mutatott a petefészkemben 18 mm ,ami már tavaly is ott volt.virgo vagyok hogyan tudják megállapítani,hogy mi ez? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza petefészek ciszta témában

Kedves Kérdez! Ha a vérzés ciklusa rendben van, és nincs panasza,egyenlőre a rendszeres, félévenkénti ellenőrző képalkotó vizsgálaton kívül nincs tennivaló. A petefészek számtalan őstüszőiben sokféle jóindulatú tömörülés adódhat, egyenlőre további fejlődésük alakulásától függ a jövőbeni esetleges tennivaló.Bármikor laparoszkópiásan eltávolítható.

Kérdés: 2020. augusztus 21., 18:42; Megválaszolva: 2020. augusztus 26., 11:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?