• Menstruációs panasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kívánok Dr. Úr. 1 hónapja próbálkozunk babával ugye, de megjött, de ez most nagyon durván. Rengeteg csomok (alvadt vér) is jön ki, derekam hátam szét szakad, hasam napi 2x tuti megy, meg görcsölök is. Főleg bal oldalt középtájon, vagy lejjebb, meg teljesen a nemi szervemig beáll a görcs. Hányinger, fáradság jelen van. Mi lehet ez?

        Dr. Kiss György válasza a Menstruációs panasz témában

        Tisztelt Hölgyem ! Valószinü, hogy eltérő mennyiségü és erősségü menstruációl van szó, de és amennyiben panaszai változatlanok hüvelyi ultrahang vizsgálat végzését javaslom. Gratulálok a babaprojecthez, de kérem ne legyen türelmetlen és ne féljen-sikerülni fog. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. január 15., 12:39; Megválaszolva: 2020. január 21., 09:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.