• Mit tegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!A kèrdèsem a következő lenne. Január 5-èn kellett volna megjönnie a menzeszemnek,sajnos nem ez törtènt,ès pozitív lett a teszteredmènyem. Vèdekeztünk,nem terveztük a babát,mert van egy általam 99%ban örökölhető genetikai betegsèg. A kèrdèsem az lenne,ilyen esetben indokolt e az abortusz ès mik ennek a lèpèsei?Az itteni orvosok elítèlik az abortuszra jelentkező nőket.Nagyon szerettem volna sok gyermeket,de tudom ez nem lenne helyes ebben a helyzetben. Köszönöm mihamarabbi válaszát.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a nem kívánt terhesség témában

        Kedves Kérdező!Bár nem tudom, hogy az "itteni" hol lehet,de igazolt genetikai ok miatt önnek mindenképpen ingyenes terhesség megszakítás jár hazai törvényeink szerint. Biztosra veszem, hogy igazolt esetben a világ bármely civilizált országában is. Mielőbb jelentkezzen diagnosztikus igazolásaival.


        Kérdés: 2020. január 14., 14:48; Megválaszolva: 2020. január 15., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: