• Köztes vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr! Fogamzásgátló tabletta szedése mellett pecsételő vérzés jelentkezett nagyjából félidőben. Az utolsó hónapban a 7 napos szünet után 1nappal később kezdtem el szedni a tablettákat. December 14-én kellett volna bevennem a tablettát este.(ekkor voltam utoljára együtt a párommal plusz védekezés nélkül) Egy nappal később pótoltam az esedékes következővel együtt. Az orvosom szerint ez még nem probléma de a pecsételő vérzés 24-én jelentkezett kisebb menstruációs görcsökkel amiről őt még nem tudtam tájékoztatni. Tesztet csináltam 24-én ami negatív lett mégis aggódom. Mitől lehet ez? Lehetek terhes?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a fogamzásgátló átvérzés témában

        Kedves Kérdező! Nem történt nagy baj, és ha rendben tovább szedte a tablettát, a vérzés valószínűleg elmúlt már, másrészt a védő hatás teljes maradt. De ha a következő ciklusban is rendetlen átvérzés mutatkozna, akkor érdemes másik tablettára átváltani.Bár negyvenhárom évesen nem örülünk a tablettaszedőknek annyira.


        Kérdés: 2019. december 25., 22:22; Megválaszolva: 2019. december 30., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: