• teherbe esés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! Lehet, hogy buta kérdés, de az érdekelne, hogy ha babát szeretnénk, akkor az aktus után ha elmegyek pisilni, akkor az befolyásolja-e az esélyt a teherbe esésre. Hajlamos vagyok gyulladásra, felfázásra, így nem merek egész éjjel az ágyban maradni. Vagy mennyi időt tanácsos várni? Ezekkel összefügghet? Köszönöm válaszát! Katalin

        Dr. Szalóczy Péter válasza a tehesség létrejötte témában

        Kedves Katalin! A valóban csacska kérdésre a rövid válasz: s boltozatba és a nyakcsatorna kezdetébe jutott ejakulátum spermiumai nem érintettek a pisiléssel. Bármikor kimehet, ettől még azok végzik dolgukat, ha más akadály nincs.


        Kérdés: 2019. november 12., 21:08; Megválaszolva: 2019. november 17., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: