• mell ultrahang meddig

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr 38 éves vagyok, egy gyermekem van, rendesen menstruálok. Évente járok a legmodernebb rákszűrésre illetve évente egyszer mellultrahangra is. Kis mellű vékony nő vagyok és az lenne a kérdésem meddig megfelelő számomra a mellultrahang és mikortól kell mammográfia? Bevallom nagyon sok rosszat hallottam a mammográfiáról,nem egy nem két nő mondta hogy utána fél évvel vette észre magán a csomót. Mennyire megbízható ha csak ultrahangra megyek? Köszönöm szépen

        Dr. Tekse István válasza a mammográfia témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben nincs családi anamnesztikus faktor, úgy 45 éves életkortól javasolt a mammográfia jelenleg. Az UH nem szűr daganatra. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. október 21., 09:25; Megválaszolva: 2019. október 30., 22:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: