• Fájdalmas orgazmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Orgazmus (csikló) közben hasító, görcsös összehúzódást érzek a hüvelyemben. Fájdalom leírhatatlan. Így nincs "kedvem" nem életet élni, pedig pont baba projekten vagyunk. Voltam hüvelyi Uh-n, semmi eltérést nem tapasztaltak. Costibegyt szedtem 2x1 legutóbb. De nem okozott cisztát. Lehet,hogy nem is nőgyógyászati probléma? Köszönöm a segítségét előre is. Hová mehetnék még? Minek a tünete ez? 3 hete áll fenn a tünet, azelőtt soha ilyen nem volt.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a orgazmus panasz témában

        Kedves Kérdező!Tünetein megáll az ész!Ha sem kint, sem bent nincs látható eltérés, ha saját maga kezével mélyen körbe tapogatja kint és bent fájdalom mentesen a környéket, próbáljanak legközelebb egy kíméletes menetet Dermolin, patikában recept nélkül kapható síkosító krémmel jól bekenve a bejáratot. Ha így sincs javulás, keressék fel valamelyik klinikai csúogazmus panaszcsintézményt.


        Kérdés: 2019. szeptember 07., 15:18; Megválaszolva: 2019. szeptember 10., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.