• Nem múló bakteriális fertőzés és hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Ur/No! Másfél éve állapították meg nálam hogy bakteriális fertőzésem( E coli, enteroccocus facalis) és huvelygyulladasom van. Nagyon bő élénk sárga folyásom van, állandó vizelési ingerem. Ket orvosnál voltam eddig, rengeteg kupot, gyógyszert kaptam már semmi se segített. A partnerem is kapott gyógyszert. Par hónapja szedek fogamzásgátlót de a panaszaim a szedése elott ia fenn álltak. Negativ lett a rakszuresem,a vizelet tenyésztésem es a hasi ultrahangom is. Az lenne a kérdésem hogy mit tudna tanácsolni? Mi az oka hogy nem múlik el?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a kiújuló hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Minden gyógyszer, antibiotikum, vagy gombaellenes szer a hüvelyben tanyázó milliárd védő tejsav baktériumot is kiirtja. Ha azok azonnali és tartós utánpótlása nem történik meg, a védtelenné vált hüvelyt azonnal megszállja egy másik, vagy kiújul a korábbi kórokozó. Most, a gyógyászkodás alatt nem volt túl szerencsés fogamzásgátlót indítani, mert abból kisebb a napi hormonmennyiség, mint amit aznapra a petefészek termelne.Márpedig a hüvelyhám hormonérzékeny, több hormonra vastagabb, ellenállóbb fejlődik. Ha elkezdte, most már ne hagyja egyenlőre abba a fogamzásgátlót.Javaslatom: Írasson fel 10 db. CNS nevű hüvelykúpot, amit a patikus készít el több alkotórészből. Nem vérző, egymást követő 10 est6e helyezzen fel egyet-egyet magasra. Ha elviselhető és megszervezhető, a kúra vége felé legalább két napban legyenek együtt a felhelyezés után egy órával, hogy a testmelegben kenhetővé olvadt sokféle anyaggal a partner is a legegyszerűbben és legtökéletesebben kenődjék be.Egyben Önben is a legteljesebben szétkenődik. Azt követően semmilyen élő kórokozó és és sajnos tejsav baktérium sem maradt. Most jön a lényeg: A kúpkúra után első estétől bármely recept nélkül kapható hüvelyi protexinből helyezzen fel egy hétig napon ta, majd egy hétig másnaponta, majd hónapokig heti egyet. Vérző napok kihagyva.Ez maximálja a hüvelye tökéletes biológiai védettségét.


        Kérdés: 2019. április 01., 10:32; Megválaszolva: 2019. április 06., 16:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: