• fogamzásgátló szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Dienille fogamzásgátló tablettát kezdtem el szedni, az első levélnél enyhe pecsételő vérzést tapasztaltam, a második levélnél a tünet megszűnt, majd a harmadik levélnél ismét jelentkezett a 16-ik napot követően. Szedési hiba és más gyógyszer használata nem áll fenn. A betegtájékoztatóban szerepel, hogy kezdetben előfordulhat pecsételés, amely később rendeződhet. Szeretném megkérdezni, hogy türelemmel szedjem-e tovább a tablettát és kezdjem-e el a negyedik levelet vagy jelentkezzem nőgyógyásznál. Mennyi időt érdemes türelemmel várni, hogy kiderüljön, megfelelő-e a tabletta.

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        Igen, türelemmel szedje a fogamzásgátlót az előírásnak megfelelően. 3-6 hónap is lehet, míg a fogamzásgátló tabletta melletti pecsételő vérzés előfordul. Kezdje el a következő levelet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 01., 09:38; Megválaszolva: 2019. február 01., 19:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: