• Ez normlális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Fiatal, szűz lány vagyok, aktív nemi életet nem élek, viszont az utóbbi időben a barátommal kezdünk bele-bele kóstolni a nemi élet szépségeibe. A problémám az, hogy játék közben, ujjazás után enyhén vérzek, ez kicsit aggaszt. Az esetleges “aktus” közben semmi fájdalmat nem érzek. Rengeteget olvastam kontaktvérzésről, ami kicsit megijesztett. Ez kontaktvérzésnek számít-e ha nem volt szex? Esetleg a szűzhártya repedésem okozhatja?

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        Az észlelet rendellenes vérzés, lehet a szűzhártya repedése is. Lehet az ujj által okozott kontaktvérzés. A jelenség ismételt előfordulása esetén szakorvosi vizsgálattal megállapítani a pontos okot. Ismétlődés esetén keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2019. január 02., 12:48; Megválaszolva: 2019. január 02., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: