• rosszkor kezdtem el szedni a reziát

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr! 16 évesen kezdtem el szedni a reziát, mert 15 éves korom óta nem volt menstuáciom! Azota 2szer hagytam abba fél évre. A mult hónapban külföldön tartozkodtam és nem vittem magammal a reziát. Ahogy hazajöttem elkezdtem szedni a következő levéllel, viszont nem jött meg a menstuáciom ebben a hónapban. Jelenleg a 4. szemet szedtem be. Ilyenkor mi a teendő?

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A megkezdett fogamzásgátlót szedje végig -terhesség kizárását követően-az előírásnak megfelelően. Ezután sem jelentkezik menstruációs vérzése, akkor nőgyógyászati szakvizsgálat szükséges, a vérzés kimaradásának pontos tisztázására.Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2019. január 01., 19:20; Megválaszolva: 2019. január 02., 21:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: