• Közti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! A barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt. Együtt is élünk és rendszeres a szexuális életünk. Fogamzásgátló tablettát szed. Jövő hét csütörtökön kéne megjonnie a havi vérzésnek azonban múlt hét csütörtök óta folyamatosan vérzik. Olyan a vérzés mintha menstrualna de ugye két héttel előbb minthogy kellett volna neki. Fájdalma nincs. Ma reggel óta hányingere van de az csak ma. Mitől lehet ez a közti vérzés? Kezdjünk el aggódni lehet valami komolyabb vagy előfordul tabletta szedése mellett. A tablettát fél éve szedi. Köszönöm válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A rendellenes vérzés okának megállapítására szakorvosi vizsgálat tanácsos. A fogamzásgátló gyógyszer lehet az oka, ha valamilyen felszívódási zavar lenne a tablettával. A hányinger az több okból lehet. Nőgyógyászati szakvizsgálat szükséges, keressen fel szakorvost.


        Kérdés: 2018. november 23., 13:31; Megválaszolva: 2018. november 26., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció