• Hüvelyi viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Pár hónapja a hüvelyem és környéke viszketett, de ez elmúlt magától. Most ismét kezdődött már egy hete de nem folyamatosan csak idöszakonként viszket. Ez mitől van? Mit vegyek rá? Vagy mi a teendő?

        Dr. Kiss György válasza a hüvely témában

        Tisztelt Hölgyem! Szakorvosi vizsgálat során nyert hüvelyváladéból goba és bacteriumtenyésztés elvégzése javasolt, hogy a tünetek eredete tistázódjon és a megfelelő kezelést el lehessen kezdeni. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2018. július 05., 16:33; Megválaszolva: 2018. szeptember 17., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: