gumiallergia?

Jó napot! Problémám elég összetett. Próbálkoztunk a közösüléssel, de nem igazán sikerült a behatolás, mert elég szűk vagyok és fáj, ég és olyan mintha széthasadnék. Vettem egy vibrátort, hogy azzal tágítsam magam. Ez a legkisebb méret, kb 15 cm hosszú és 3 cm széles. Egyszer már sikerült tövig betolnom, ami nagy teljesítmény, mert fájt is, és alapból félek bármit a hüvelyembe helyezni, de próbálkozom. Azóta nem sikerül teljesen beraknom, mert ahogy beljebb megyek, megijedek a legkisebb rossz érzés miatt is. Az interneten olvastam, hogy a hüvely hosszúsága kb 10 cm, utána már a méhnyak következik. Ettől megijedtem. A férfi pénisze kb milyen mélyre tud behatolni? Feltételezem hogy mélyebbre mint 10 cm. Honnan lehet tudni hogy a fájdalom a hüvelynyílás szűkössége miatt van, vagy azért mert esetleg megsértheti a méhnyakat. Ez tovább erősíti a félelmemet. A következő problémám, hogy a vibrátor használata után néhány napig kellemetlen, viszkető érzést érzek, és van némi hüvelyi folyásom is, kissé ragacsos, áttetsző. Az óvszernél ugyanezt tapasztaltam. Lehet ez valami allergia, esetleg ekcéma? Akkor mit javasolna? Húzzak óvszert a vibrátorra? Viszont az óvszernél is ha hasonló problémáim vannak nem lehet valamilyen más allergén anyagból kapni? Hogy lehet akkor például a védekezést megoldani? A múltkor sikosítót próbáltam használni, de iszonyúan csípett. Az nem lehet hogy én mindenre allergiás vagyok..Köszönöm előre is a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza hüvely témában

Tisztelt Kérdező!

A vibrátor használatával kapcsolatban csak azt tudom javasolni, hogy kísérletezze ki magán, hogy melyik készülék és milyen síkosító vagy óvszer a legalkalmasabb,

A hüvely hosszúsága és a pénisz nagysága arányával nem szokott probléma lenni. A méhszáj mögött a hátsó boltozatban még van egy pár centi, ahol a nagyobb pénisz is elfér.

Az allergiáról annyit, hogy tesztsorozattal meg lehet állapítani, hogy Ön milyen anyagcsoportra túlérzékeny és akkor azt az anyagot kerülni kell.

Mindenre lehet allergia, de óvszerre nagyon ritkán fordul elő.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. december 21., 11:17; Megválaszolva: 2014. december 28., 09:25
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?