Barnás/véres túrós folyás mi lehet, hogy kezeljem

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy pár órája észrevettem, hogy barnás, véres túrós állagú folyásom van. Fájdalmat nem érzek, de diszkomfort érzetem van vizelés után. Május 22-én volt utoljára menstruációm, ami a szokottnál rövidebb volt és gyengébb (3-4 nap alatt teljesen elmúlt a 5-6 helyett) , viszont nagyon stresszes idöszakom volt és van. Orvoshoz csak 10nap múlva tudok menni mert el kell utaznom külföldre és így sehogy sem fog beleférni az idömbe. Félek hogy rosszabb lesz és fájdalmas ezért szeretnék Mindenkepp valami segítséget ha esetlegesen rosszabbodna a helyzet. Mit tegyek? Mi lehet ez? Esetleg van valami készítmény ami segíthet legalább átmenetileg? Hálásan Köszönöm előre is az életmentő válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza folyás témában

Kedves Hölgyem!

Nagy valószínűséggel egy hüvelygyulladása van. A rendellenes vérzés miatt egy terhességi tesztet is javasolnék, de a stressz és a gyulladás is okozhatja a panaszokat. Átmenetileg megpróbálhatja a Micovag hüvelykúpot, hátha segít. Amennyiben nem szűnik meg a panasz teljesen, mindenképpen nőgyógyászati vizsgálatot javaslok.

Bárhol is legyen, minden országban kaphatóak vény nélküli gyógyszerek, melyeket a helyi patikákban meg tud vásárolni, ha romlana a helyezet. Ha a folyás inkább darabos, túrós, az elsősorban gombás fertőzésre utal, ilyen készítményt szerezzen be, ha a javasolt kúp nem kapható.

Üdv.: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2018. június 02., 02:53; Megválaszolva: 2018. június 09., 13:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Barna folyás rákszűrés idején
Merre tovább?
Kedves Doktor Úr! EdesanyamnAk kb fel éve husleszeru folyása van. Nogyogyaszaton mindent rendben találtak. Hasi ultrahang ha is volt, majd most nemrég...
Méhgyulladás
Tisztelt Doktor Úr! Krónikus méhgyulladással küzdök november óta ami gennyes folyással jár együtt a méhnyakból (STD negatív) emiatt rengeteg...
Folyás
Tisztelt doktor úr! Az a problémám, hogy 2éve misee fogamzásgátlót szedek. És a menstruaciómnak 2hét múlva kellene megjönnie, 2napja voltam...