Terhesség?

Tisztelt Dr úr lenne olyan kérdésem 2szülésem volt egy 7 éves meg 3 éves most, de sok vetélésem is volt már vérzési problémáim is voltak és a-val volt egy küretem is semijen d gyocer nem használt, de már 4 hónapja rendesen jön meg időbe, de a kérdésem az lene csütörtökön voltam nőgyógyász -nál és látót a méhembe egy 2 mm eres petezsákra utaló jelet 18 mm endometrium lúd tojás nyí méh elküldött bt hcg re nem mondta mikor menyek így pénteken el is mentem rá, de ott negatív lett, de vasárnap voltam ügyeleten mert alhasi görcsöm volt mert let egy torok gyulladásom, ami lázzal járt mivel görcsöltem bementem az ügyeletre ott viszont már 14 mm eres endometrium és 4mm es fel ritkulás nagy rendes méh anteflexioban szóval nagyobodot a felritkulás de a méh nyálka hártya kisebbedet ez mitől van? csütörtökön egy 2mm eres inponálo petezsák szerűt látót és az ért nem értem a bthcg mért let negativ mikor ma pl be indult tejem mikor elvolt eddig apadva már rég nem jött semmi most meg nyomásra meg indult vagyis csak csöpög jőnek bár volt már olyan, hogy nekem valamiért csak másfél hónaposan mutatót eredményt eddig mind gyerekem nél akár vér akár teszt ön szerint ezek alapján lehetek terhes hogy vékonyodót a méhnyálka hártyám mert nem értem felritkulás mitől nagydobot 3 nap alatt 2mm terel lett nagyobb előre is köszönöm válaszát nem nagyon szeretek írni így nem tudtam meg fogalmazni rendesen te kincsen etöl kivételesen, hogy így írtam várom meg tisztelő válaszát

† Dr. Szalóczy Péter válasza feltételezett teresség témában

Kedves Kérdező! Ha a HCG negatív lett, nem lehet terhes., De nem, derült ki, hogy egyáltalán örülne-e egy újabb terhességnek. Ha nem, az Ön előzményeivel szedjen egy korszerű hormontablettás fogamzásgátlót, az a vastagabb méh nyálkahártya kialakulását és a még a méh nagyobbságát is előnyösen érintené. Végső megnyugvása érdekében végezzen még el egy terhességi vizelet tesztet a patikából-

† Dr. Szalóczy Péter
† Dr. Szalóczy Péter Nőgyógyász
Megválaszolva: 2016. augusztus 10.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Canesten kombi terhesség alatt
Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio