Nuvaring abbahagyása

Kedves Doktorúr! 5.hónapja hasznalok hüvelygyűrűt és most második hónapja tapasztalok puffadast és enyhe görcsöket. Ezekhez erre a hónapra székrekedés is társult. A gyűrűhasznalat 3.heteben tartok levehetem elòbb, hat nappal? Laboreredmenyemen megemelkedett az összkoleszterinem ez is mellekhatas lenne?

† Dr. Szalóczy Péter válasza Nuva Ring használat témában

Kedves Kérdező! A felsorolt tünetekért szegény Nuvaring nem felelős, de nyugodtan leveheti, annyival rövidebb lesz ez a ciklus, mert ugyanúgy megjön a vérzése, mint bármely levétel után. Bármely vérzés végén újra kezdheti a felhelyezést, ha folytatást kíván.

Megválaszolva: 2016. január 18.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Nuvaring szűz lánynak
Üdvözlöm! Az a kérdésem, szűz lány tud-e Nuvaringet használni?
Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio