Nuvaring abbahagyása

Kedves Doktorúr! 5.hónapja hasznalok hüvelygyűrűt és most második hónapja tapasztalok puffadast és enyhe görcsöket.Ezekhez erre a hónapra székrekedés is társult. A gyűrűhasznalat 3.heteben tartok levehetem elòbb, hat nappal? Laboreredmenyemen megemelkedett az összkoleszterinem ez is mellekhatas lenne?

Dr. Szalóczy Péter válasza Nuva Ring használat témában

Kedves Kérdező! A felsorolt tünetekért szegény Nuvaring nem felelős, de nyugodtan leveheti, annyival rövidebb lesz ez a ciklus, mert ugyanúgy megjön a vérzése, mint bármely levétel után. Bármely vérzés végén újra kezdheti a felhelyezést, ha folytatást kíván.

Kérdés: 2016. január 18., 10:49; Megválaszolva: 2016. január 18., 17:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi szerv
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...