Teherbe esett e a párom

Jó napot Doktor úr! Egy olyan kérdést tennék fel, hogy párommal meg volt az első szeretkezésünk. Nem használtunk óvszert az elején, de csak egyszer kétszer tettem be és húztam ki. Utána persze óvszert használtunk. De elmentem Wc re és megmostam előtte utána teljesen. Lehetséges e hogy teherbe eshet? Köszönettel Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Teherbe esett e a párom témában

Tisztelt Uram!

Az un. előváladék is tartalmazhat him ivarsejteket, ezért a veszély az Őn által leirt esetben is fennállhat.

1 hét mulva érdemes a patikában kapható terhességi tesztet megcsinálni.

Valószinü, hogy negativ lesz, de biztosra kell menni és egyben a párját is megnyugtathatja.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 04., 19:07; Megválaszolva: 2016. január 04., 20:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés
Mikor marad el a menstruációm?