Probiotikum

Üdvözlöm! Ön javasolta a napokban hülyi ph stb. helyreállítására a probiotikum folyamatos használatát. A lactive plus megfelelő? Hogy szedjem? Hetente 1-2 napot, vagy úgy ahogy rávan írva napi 2 db-t? Mert elég drága 10 naponta megvenni. Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Probioticum témában

Tisztelt Hölgyem!

Minden készitnmény rendszeres használata heti 1 -2 alkalommal amiben tejsav van, segit a hüvelyi pH egyensuly fenntartásában.

A probiotikumok fajtái és árai ---hát, nem tisztem méltatásuk.

Talán annyi, hogy a patikákban kis üvegekben lehet kapni olcsón tejsavat-- acidi lactici néven. Ebből kell az ülőfürdőben tenni előirás szerint.

..de a NATUR joghurt, kefir használata sem ördögtől való dolog.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: inkább a localis kezelést ajánlanám.

Kérdés: 2015. december 29., 16:27; Megválaszolva: 2015. december 29., 17:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés
Mikor marad el a menstruációm?