Menstruaciom

Tisztelt Doktor Ùr! Kérdésem lenne hogy december 1-én a Menstruaciom megjött 21 napra és december 5-én mùlt el majd december 17-én jelentkezett nagyon gyenge vérzés amivel elmentem az orvosomhoz ott ultrahang vizsgálaton észrevette hogy egyik petefészkem meg van nagyobbodva és 4 kicsi fekete folt van ott kaptam injekciot hogy elmùljon a vérzés ami ùgy 21-én el is mùlt de most ismét 27-én jelentkezet hìvtam az orvosomat hogy ismét van vérzés de ő hogy az már a havi ciklus de annak csak január 2-án kéne megjönnie és megint csak olyan gyenge a vérzés.Ès az orvosom csak januar 10. környékén kezd dolgozni és nem tudom mi tévő legyek.Ön szerint ez mi lehet? Halászat előre is köszönöm. ANDREA Email: [email protected]

Dr. Kiss György válasza Menstruációm témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem várja meg a januári menstruációt és kezdjen el mentruációs naptárt vezetni. Ha nem szed fogamzásgátlót akkor a december 17-i vérzést ovulatió körüli vérzésnek tartanám, ami nem kóros, ha fogamzásgátlót szed, akkor pedig

közti vérzésről lehet szó, ami tabletta szedésnél nem ritka és nem kell mindjárt gyógykezelni.

Röviden: ha az ultrahangon minden rendben volt/az a 4 kicsi fekete folt a petefészek normális tüszőinek Ultrahangos képe/, akkkor biztonság kedvéért csinálhat egy terhességi próbát otthonában, ha az is negativ, kérem nyugodtan várja meg a december 18-át.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. december 28., 15:28; Megválaszolva: 2015. december 28., 17:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy
1 szemmel több fogamzásgátló...