Vízszerű bő folyás 33 hetesen

Tisztelt Doktor Úr! 33 hetes kismama vagyok. 5 nappal ezelőtt este kocsonyás-zselés vér darabos váladékozásom volt minden más tünet nélkül. Másnap reggelre ez megszűnt, viszont kb 1 óránként víz szerű bővebb folyásaim voltak, így bementem a szülészetre mert azt gondoltam a magzat víz szivárog. Ott megvizsgáltak ctg-t is csináltak és mindent a legnagyobb rendben találtak...hazaküldtek. De azóta egyre több ez az átlátszó víz ami távozik belőlem, már legalább 0, 5 dl 1-2 óránként. Vettem a patikában betétet ami elvileg elszíneződik ha a magzat víz szivárog....nekem nem mutatta, hogy az lenne de mégis nagyon aggaszt a dolog, hogy ennyire sok váladék honnan és miért jön belőlem.Egy hét múlva megyek csak újra vizsgálatra. Nagyon köszönöm előre is a segítségét: Edina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Vizszerü bő folyás 33 hetesen témában

Kedves Edina!

Első a baba és az Anyuka, ezért kérem ne várjon 1 hetet és menjen be a szülészetre.

Ilyenkor az a legfontosabb, hogy Maguk biztonságban legyenek.

Gyanu lehet magas burokrepedésre és abból adódó szivárgásra és ezzel nem szabad várni!

Elnézést ezért az egyértelmü tanácsért és kérem, és ha azt mondják, akkor egyezzen bele a kórházi megfigyelésbe is!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. október 08., 09:25; Megválaszolva: 2015. október 08., 14:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Missed ab, szövettan
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?
Vérzés menopausaban
Barna folyas
Kedves Doktor ur! 38 eves no vagyok es 2 hete idoben megjon. a menstruacio a megszokott iseig tartott, viszont kb. a menstruacio 12. napjatol par napja barna...